Sorry, we zitten vol! Wegens succes is aanmelden niet meer mogelijk.

We willen ook via deze weg de basisscholen hartelijk bedanken voor de enorme belangstelling in de eerste editie van de ‘Veldhovense Schooldag van de duurzaamheid’. Met trots delen we dat we het maximum aantal aanmeldingen hebben ontvangen, inschrijven is daarom niet meer mogelijk. Klik hier om te zien welke scholen meedoen aan de 1e editie.

Het thema duurzaamheid wordt steeds belangrijker. Daarbij mogen we onze jongste generatie niet vergeten, zij zijn immers de toekomst! We zijn daarom erg blij te kunnen delen dat we een programma gaan verzorgen voor 1.000+ kinderen. We hopen tegelijkertijd het belang van het thema, de toekomst van Veldhoven en de wereld waarin we leven aandacht te geven.

De komende tijd gaan we via verschillende kanalen updates geven over het project, het programma en de betrokkenen. Houd de website en de communicatiekanalen van de gemeente Veldhoven in de gaten voor het laatste nieuws!