Mogen we aan jullie voorstellen:
De deelnemende basisscholen aan de 2e editie van de Veldhovense Schooldag van de duurzaamheid

Basisschool Op Dreef doet dit jaar voor het eerst mee met de tweede editie van de Veldhovense Schooldag van de duurzaamheid! Vier groepen van de basisschool doen mee aan de creatieve dag.
logo_dick_bruna
Dick Bruna doet dit jaar weer mee - en wel op drie locaties! MFA Noord is er weer klaar voor.
BS EigenWijs
Basisschool Eigenwijs doet dit jaar voor de tweede keer mee. Dit jaar met maar liefst acht groepen!
logo_dick_bruna
De eerste bouwstenen voor obs Dick Bruna werden gelegd op de Roek, een middelgrote locatie met 12 groepen. Alle leerjaren zijn op deze locatie vertegenwoordigd, waar jong en oud elkaar in de gezellige hal of op het plein treffen.
bs de rank
Basisschool de Rank wist niet hoe snel zij zich weer in moesten schrijven voor de tweede editie van dit gave programma. Wij gaan ons best doen om een nóg beter programma te maken, met nog mooiere lessen.
logo_dick_bruna
Zilverackers is de nieuwste locatie van openbare basisschool Dick Bruna. Gelegen in de wijk Huysackers trekt de locatie kinderen uit heel Veldhoven en soms ook uit omliggende dorpen aan.
logo_de verrekijker
Ook SBO de Verrekijker doet mee met de tweede editie. Wij doen extra ons best om een (aangepast) programma voor hen te maken, zodat ook de zes groepen van de Verrekijker leuke duurzame lessen krijgen!