Veldhoven Duurzaam en de Schooldag van de duurzaamheid

Veldhoven Duurzaam helpt natuurlijk graag mee als er een Schooldag van de duurzaamheid georganiseerd wordt in Veldhoven. Ook dit jaar gaan de vrijwilligers weer aan de slag met het bedenken én ontwikkelen van een workshop. Wat de workshop dit jaar gaat brengen blijft nog een verrassing. Piet van den Hurk – vrijwilliger bij Veldhoven Duurzaam – verklapt wel alvast met welk onderwerp zij aan de slag gaan: “Afval bestaat niet! Kinderen kunnen leren dat we wereldwijd anders om moeten gaan met het afval dan we nu produceren. In de toekomst zou er geen afval meer hoeven te bestaan, omdat we uit afval alle grondstoffen willen terugwinnen om er weer nieuwe producten mee te maken.”

Vrijwilligersvereniging

Veldhoven Duurzaam is een groep enthousiaste vrijwilligers, bestaande uit allemaal Veldhovense inwoners! De vrijwilligers van Veldhoven Duurzaam verzamelen kennis en delen die met mede Veldhovenaren, persoonlijk en laagdrempelig.

Ben jij ook op zoek naar laagdrempelig advies? Neem dan eens een kijkje op de website van Veldhoven Duurzaam, of neem vrijblijvend contact met ze op via de mail!