Dans je HAPPY met Cardo Dance

We vinden het belangrijk om goed voor onze wereld en onszelf te zorgen. De Schooldag van de duurzaamheid leert kinderen spelenderwijs hoe zij goede keuzes kunnen maken. Dit doen we aan de hand van de Junior Global Goals. Een van de doelen is ‘Gezond & Happy’. Bewegen is een manier om gezond te blijven. Daarom hebben wij dit jaar ook Cardo Dance uitgenodigd om een workshop te geven tijdens de Schooldag van de duurzaamheid. Lees hieronder waarom Evi van Sambeeck graag meedoet met het project:

DANS JE HAPPY!

“Vanaf het moment dat ik kon lopen, maakte dansen me enorm blij. Ik dans al vanaf mijn 2,5 jaar en het bezorgt me altijd een BIG SMILE op mijn gezicht!

De lachende gezichtjes van kinderen in mijn danslessen, het behalen van de 1e plek op de wereldkampioenschappen en de lol met andere dansers, bevestigde altijd, DANSEN IS LEUK!

Bewegen op muziek zorgt voor energie en ontspanning tegelijk. Hierdoor word je gelukkig! Als iedereen deze geluksmomentjes zou kunnen ervaren zouden we allemaal wat liever zijn voor de wereld. Op naar een dansende wereld!”

EVS Dance wit LOGO